Padlófűtés

100RON

Cégünk különböző padlófűtés rendszereket forgalmaz, melyek könnyen és egyszerűen beszerelhetőek a csempe és a laminált padló alá.
A termékek különlegessége a NAGY TELJESÍTMÉNY és az ALACSONY FOGYASZTÁS, melyet bármilyen házba és lakásba EGYSZERŰEN és gyorsan be lehet SZERELNI.
Ezek a termékek romániában a LEG ALACSONYABB ÁRRAL rendelkeznek, melyeket szinte bárki megengedhet magának, aki fűtésrendszert szeretne cserélni otthonában, sőt a GÁZKAZÁNNÁL JÓVAL ALACSONYABB ÁRON BESZERELHETŐEK és hatékónyságuk merőben magasabb mivel nem a plafont melegíti fel lakásában, hanem a padlót, ez által a lentről áramló meleg először az embert éri. A másik nagy előnye, hogy infravörös technológia, ami a konvekciós fűtéssel (pl: fűtőtest, konvektor) ellentétben a testeket melegíti fel, nem a levegőt. Ebben rejlik a hatékonysága és ezért SPÓROLHAT FŰTÉSSZÁMLÁJÁN.

CSEMPEFŰTÉS:
Egy hálóba beszerelt fűtőkábel segítségével melegít, melyet a csempe alá, ajzatkiegyenlítőbe, vagy közvetlenül a csemperagasztóba ágyazunk be.
Alkalmazási területek: fürdőszoba, konyha, előtér.
ELŐNYE AZ ALACSONY FOGYASZTÁS és az, hogy a kádból kiszálva az ember mezitláb sétálhat a fürdőszobában.
Szokták kiegészítő fűtésként is alkalmazni, ilyenkor csak padlómelegítő funkciót tölt be és a villanyszórán szinte semmit nem mozdít.

PADLÓFŰTÉS:
A lamnált padló alá közvetlenül beszerelhető padlófűtést egy infravörös hősugárzó fólia biztosítja.
A hatékonyságát és az alacsony fogyasztást egy vékony, csupán 0,5 mm vastagságú infravörös fűtőfólia biztosítja, melyet nem csak a padlóba, hanem a mennyezetbe is be lehet szerelni.

Megosztás
Hirdetés referencia ID: 55155d5846f04de7

Cimkék : , , , ,  

410 megtekintés, 1 ma

Hózzászólok

Be kell légy jelentkezve hozzászólás küldéséhez.